Öppettider
Mån-fre:10:00-18:00
Lördag:10:00-14:00

Skomakare Lund

Behöver du en skomakare i Lund är Klackbar det självklara valet. Vi erbjuder en komplett skoservice med sulning, klackning, lästning, blixtlåsbyte och syarbeten på skor. Genom att sköta om sina skor förlänger man deras livslängd avsevärt, vilket har många fördelar. Ekonomiska såväl som miljömässiga. Börjar skorna bli obekväma och se slitna ut? Undersök dina möjligheter att reparera dem innan du kastar bort dem, i synnerhet om de kostat dig mycket pengar. Är du osäker på huruvida slitaget på dina skor går att åtgärda är du välkommen att vända dig till oss. Vi svarar på alla frågor du kan tänkas ha och erbjuder en prisvärd och kvalitetsmässig skoservice.

Klackbar – Din skomakare i Lund

I dagens samhälle finns det en utbredd slit- och slängkultur som vi på Klackbar gärna vill bidra till att motverka. Vi ser skomakeri och skovård som ett hedervärt och viktigt hantverk som flitigt bör nyttjas av skokonsumenter. Många väljer emellertid att, utan vidare eftertanke, slänga kläder och skor som i många fall går att återställa till gott bruksskick. Ur såväl ekonomisk som miljömässig ståndpunkt är ett sådant beteende högst kostsamt på individ- tillika samhällsnivå. Vi uppmanar därför alla att kolla med en skomakare om deras till synes uttjänta skor går att rädda. På Klackbar kan vi allt om skor och hittar med all säkerhet ett sätt att möta dina önskemål.

Skomakartjänster

På Klackbar erbjuder vi sulning, klackning samt all nödvändig vård av dina skor. Lämnar du in dina skor till oss ger vi dig även goda råd om hur du bäst sköter om skorna på egen hand. Genom regelbunden skötsel i form av till exempel korrekt putsning och impregnering har du möjlighet att markant förlänga skornas livslängd. Nedan har vi sammanställt ett gäng matnyttiga tips om skovård:

  • Skoblock – Använd skoblock för att återställa dina skor till sin ursprungliga form och räta ut alla gångveck.
  • Putsa dina skor regelbundet – Använd en skokräm vars färg överensstämmer med nyansen på dina skor. Alternativt väljer du en neutral kräm.
  • Impregnering – Använd korrekt impregnering för dina höst- och vinterskor. Det skyddar mot väta som annars riskerar att förstöra lädret.
  • Variation– Använd olika par skor då lädret mår bra av att vila efter användning.

Kvalitetstjänster

Hos oss finner du ett brett utbud av kvalitetstjänster. Utöver skomakeri utför vi även skräddartjänster samt erbjuder en komplett nyckelservice. Vi finns i närheten av Nova Lund och du tar dig lätt hit med bil eller buss.

Välkommen till Klackbar. Din skomakare i Lund.

Har du några frågor eller funderingar så tveka inte att kontakta oss!

046-304927