Öppettider
Mån-fre:10:00-18:00
Lördag:10:00-14:00

Bilnyckel Lund

Ska du göra en kopia av din bilnyckel i Lund? På Klackbar erbjuder vi effektiv och prisvärd nyckelkopiering av de flesta sorters bilnycklar. Arbetet sker snabbt och smidigt på plats vilket innebär att du aldrig behöver vänta en längre tid. Oavsett om det gäller din elektroniska transpondernyckel med startspärr eller en äldre typ av bilnyckel kan vi hjälpa dig. Du hittar oss i närheten av köpcentret Nova Lund och du tar dig enkelt hit till fots eller med buss. Välkommen att kontakta oss med alla ärenden som rör dina bilnycklar. Vi fixar det!

Kopiera bilnyckel i Lund

På Klackbar kan vi utföra kopiering av nästintill vilken bilnyckel som helst. Även om det, i viss utsträckning, fortfarande används manuella bilnycklar är det numera främst elektroniska transpondernycklar med startspärr som kopplas till billås.

På Klackbar gör vi bland annat följande inom bilnycklar:

  • Kopierar
  • Programmerar samt kodar om
  • Reparerar
  • Byter skal och knappar

Vid behov av någon som kan hjälpa dig med din bilnyckel i Lund – Hör av dig till oss på Klackbar.

Bilnycklar med startspärr

Till dagens bilar har man i regel nycklar med startspärr. En sådan innehåller en transponder med en unik ID-kod som den specifika bilen känner av vid start. Självklart krävs det visst merarbete för att kopiera en bilnyckel med startspärr jämfört med en manuell variant. Vi löser det dock lika snabbt som kvalitetsmässigt.

För frågor gällande din bilnyckel i Lund – Välkommen till oss på Klackbar!

Prisvärt och tryggt

När du vänder dig till oss kan du vara säker på att allting går korrekt till, samt förstås att du får ett fördelaktigt pris. Faktum är att vi i regel kan ordna bilnycklar till ett pris som är betydligt lägre än det originalverkstäderna erbjuder! Givetvis utan att någonsin kompromissa med kvaliteten.

Aldrig utelåst

Har du blivit av med ditt enda exemplar av originalnyckeln? Inga problem! Se bara till att då ha med ägarbevis samt någon form av giltig id-handling. Med vår hjälp riskerar du aldrig att förbli utelåst en längre tid. Vid behov kan vi dessutom avkoda gamla bilnycklar så att ingen längre kan använda sig av dem för att köra iväg med ditt fordon.

Välkommen!

Har du några frågor eller funderingar så tveka inte att kontakta oss!

046-304927